Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

1. Οι εικόνες προϊόντων που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται για να βοηθήσουν στην αναγνώριση των προϊόντων. Λόγω του επανασχεδιασμού της συσκευασίας και των βελτιώσεων, αυτές ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζονται ακριβώς στο πακέτο που λαμβάνετε. Λαμβάνουμε κάθε εύλογη μέριμνα για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι περιγραφές, οι λεπτομέρειες και οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στον Ιστότοπο είναι σωστές τη στιγμή που οι πληροφορίες εισήχθησαν στο σύστημα, οι πληροφορίες που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν την ακριβή θέση τη στιγμή που κάνετε μια παραγγελία. Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

2. Η Thirsty Fruits καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι παραγγελίες εκτελούνται σωστά. Σε περίπτωση που υπάρχει ασυμφωνία, ενημερώστε μας είτε μέσω e-mail στο info@thirstyfruits.gr ή καλέστε μας στο +30 2743 770452 ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός 24 ωρών. Οι επιστροφές προϊόντων μπορούν να διευθετηθούν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

2.1. Εάν κάποιο Προϊόν έχει παραδοθεί σε κατεστραμμένη κατάσταση, ή εάν το Προϊόν είναι ληγμένο, ή εάν ένα Προϊόν που παραγγέλθηκε και τιμολογήθηκε δεν περιλαμβάνεται στην παράδοση, ή εάν έχει παραδοθεί λάθος Προϊόν, η Thirsty Fruits θα αντικαταστήσει το προϊόν.

2.2. Εάν οποιοδήποτε Προϊόν που δεν περιλαμβανόταν στην παραγγελία του Πελάτη παραδοθεί στον Πελάτη, η Thirsty Fruits θα παραλάβει το Προϊόν από τον Πελάτη με δική της χρέωση.

2.3. Εάν ο Πελάτης έχει χρεωθεί για ένα Προϊόν που δεν έχει παραδοθεί, η Thirsty Fruits θα αποστείλει το προϊόν στον πελάτη με δική της χρέωση.

2.4. Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής σας.

2.5. Εάν εγκριθείτε, τότε η αντικατάσταση του προϊόντος θα διεκπεραιωθεί το συντομότερο δυνατό.

4. Όλες οι αντικαταστάσεις των Προϊόντων θα πραγματοποιούνται το συντομότερο δυνατό.