Να σας συστηθούμε

Nothing os art if it does not come from nature

Η εταιρία THIRSTY FRUITS ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας από μια μικρή ομάδα γεωπόνων – τεχνολόγων τροφίμων με σκοπό να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ. Όραμά της είναι να προάγει την αναβαθμισμένη ποιότητα των ελληνικών φρούτων και σε συνδυασμό με την υψηλή της τεχνογνωσία να δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα αποξηραμένων φρούτων γευστικά ανώτερων από κάθε άλλη. Με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας επενδύουμε τη γνώση και το μεράκι μας στο να διαλέγουμε τους καλύτερους καρπούς και να τους αποξηραίνουμε με φυσικές μεθόδους ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας φρούτα όλες τις εποχές του χρόνου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στο κέντρο του λογότυπου της εταιρίας έχει τοποθετηθεί το βερίκοκο. Αφού απαλλαγμένο από θειώδη, στέκεται με το σκούρο καφέ χρώμα του, μόνο του απέναντι στα σχεδόν κίτρινα πλέον βερίκοκα του εμπορίου.

Στα προϊόντα μας όμως εκτός από θειώδη, χρωστικές και άλλα πρόσθετα ΔΕΝ θα βρείτε ούτε ΖΑΧΑΡΗ καθώς η διαλογή των φρούτων στο χωράφι γίνεται παρουσία γεωπόνου μας αποκλειστικά βάσει των σακχάρων που φυσικά περιέχουν. Μόλις οι καρποί φτάσουν το επιθυμητό επίπεδο, συλλέγονται και μεταφέρονται στις εκαταστάσεις μας όπου και τα επεξεργαζόμαστε σε ήπιες συνθήκες. Έτσι προκύπτουν τα αποξηραμένα φρούτα μας, 100% φυσικά, με μόνο τους συστατικό το ίδιο το φρούτο!

Εσείς, τα δοκιμάσατε?